Szolgáltatások
Egyre bővülő szolgáltatói körömmel állok rendelkezésetekre, hogy minél közelebb vigyelek Benneteket a nagy napon az elképzeléseitek megvalósításához, azaz az álmaitokból valóság legyen!
 
Esküvői helyszínek: Megvan az esküvőtök napja és az anyakönyvezetőnél is lefoglaltátok az időpontot, azonban a nagy nap helyszíne még nincs lefixálva. Keressük hát meg együtt a Ti elképzeléseitek szerint. Legyen az csárda, étterem, rendezvényterem, luxus szálloda étterme, hajó vagy bármilyen más helyszín, ahová kitelepült party service-el valósítom meg álmaitokat, hiszem a kiválasztott helyszín lesz az, ahol életetek egyik legfontosabb eseménye zajlik majd.
 
Dekoráció: Virág, lufi, fény vagy akár textildekorációról legyen is szó, ha már megvan az adott helyszín, fontos, hogy azt az eseménynek megfelelően meghitté varázsoljuk. Érdemes a dekoratőrrel felkeresni a helyszínt és megbeszélni, hogy mi is az elképzelésetek, hiszen, mint minden más a dekoráció is a Ti egyedi elképzeléseiteknek megfelelően készül. A dekoratőr az álmaitok szerint varázsolja tündérkertté a helyszínt illetve figyelve Rátok is összhangba hozza az autódísztől kezdve a csokrokon át az asztal és székdíszekig a helyszíneket és a nagy esemény összes pillanatát.
 
Zenekar, DJ, hangtechnika: A jó hangulat a legfontosabb része a jó esküvőnek. Ezen szolgáltató kiválasztásánál nagy hangsúlyt kell fektetnünk a vendégsereg összetételére. Legjobb zenekarok, DJ-k egész estén át tartó mulatságot képesek produkálni, hiszen nagyon fontos, hogy a vendégek, amikor csak tudnak a tánctéren legyenek és Veletek együtt ünnepeljenek. Fontos a választásnál a repertoár és az, hogy azt hány nyelven tudják előadni és ezzel az este hangulatát mennyire tudják csakis fokozni!
 
Fotó, Videó: Egyszeri, megismételhetetlen pillanatok, melyet szeretnétek megörökíteni, mind képekben és mind filmen. A megfelelő fotós, videós kiválasztása is nagyon fontos döntés. Fotós és videós szolgáltatóim körültekintően végzik Rátok szabott feladatukat. Legyen szó akár már jegyes filmről, vagy Trash the dress!/Tedd tönkre a ruhát!/ fotózásról, akár az esküvő estéjén a vendégekkel készített videó üzenetekről illetve az általatok kiválasztott bármilyen helyszínen történő fotózásról. Olyan pillanatokat csípnek el, ragadnak meg, melyekre Ti talán nem is emlékeznétek abban a pillanatban, csak majd a visszanézett képekből, filmekből.
 
 
Vőfély, Ceremóniamester, Moderátor: Nem szeretnétek, ha a nagy napon a fejetlenség a tetőfokára hágna?! Ebben az esetben ajánlott ezen szolgáltató megrendelése. Hiszen ő az, aki nemcsak szónoklásaival és játékaival szórakoztatja a vendégeket, hanem az egész estét összehangolja, koordinálja. Ő tartja az összes szolgáltatóval a kapcsolatot az este folyamán, hogy minden gördülékenyen történjen, gondoskodik róla, hogy minden esemény a forgatókönyv szerint a maga pillanatában történjen. De mi is köztük a különbség? A vőfély inkább mulatós lagzikban jelenik meg, ama szónoki, rigmusokban előadott beszédével vezényli le az estéteket, a lánykikéréstől, a búcsúztatón át a vacsora találásán keresztül a játékokig. A ceremóniamester szerepe az utóbbi években terjedt el. Főként modernebb esküvőknél ajánlott, amikor a népies motívumokra nincs szükség. Feladat nem tér el a vőfélyétől, azonban öltönyben érkezik és mint házigazda vezényli az estét és modernebb játékokkal fokozza a hangulatot.

Egyéb szolgáltatások:
 • Menyasszonyi ruha
 • Szépségápolás
 • Menyasszonyi torta
 • Meghívó, Köszönetajándék
 • Menyasszonyi autó
Extrák:
 • Tűzijáték
 • Lézer show
 • Galamb- és pillangó röptetés
 • Csoki- és pezsgőszökőkút
 • Jégszobor
 • Vadhibiscus
 • Koktél bár
© 2019.