Díjszabás
Az esküvőszervező munkája részetekre díjmentes. Én, mint szervező a szolgáltatóktól kapok jutalékot, így a munkámat nem Ti, hanem a szolgáltatók fizetik meg. Hiszen szolgáltatóim részére én munkát biztosítok, ezért ők azt jutalékkal fizetik meg a részemre.
 
Az első beszélgetés, továbbá az ajánlat elkészítése szintén díjmentes. Minden egyes ajánlatot a Ti egyedi és személyes elképzelésitek, álmaitok szerint állítok össze, melyet az első találkozón ismerek meg. Az előkészületek során tanácsokkal látlak el Benneteket, illetve bármikor fordulhattok hozzám kérdéseitekkel, kéréseitekkel. Az általam szervezett esküvőkön a segítségetekre vagyok, leveszem vállatokról a nagy napon is a szervezési teendőket, segítek vendégeiteknek, irányítom a szolgáltatókat, a háttérben összehangolom az eseményeket.
 
Amennyiben az esküvő szervezését saját magatok szervezitek meg, azonban még egy-két kérdés tisztázatlan természetesen lehetőség van csupán tanácsadás kérésére, vagy a lebonyolításban történő segítség igénybe vételére.
 
Ekkor a következő díjakkal dolgozom:
Tanácsadói beszélgetés, találkozó az esküvőszervezővel: 8.000 Ft/óra
Lebonyolítás az esküvő napján: 7.000 Ft/ óra, minimum 8 óra időtartamra!
© 2019.