Bemutatkozás
El kell mondjam, hogy boldogsággal tölt el és csodás dolog, ha az ember azzal foglalkozhat, amit szeret és igazán szívből szeret csinálni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert én így vagyok ezzel, mint például az ételek elkészítésével is, ha a szíved-lelked „beleteszed” biztosan csodásan fog sikerülni és minden vendéged, de az is elég, ha csak a másik ”feled” többször repetázik belőle.
 
Közgazdászként végeztem, azonban rá kellett ébredjek, hogy habár becsülettel végeztem a munkám mégis motoszkált bennem a kisördög, hogy valami mégsem az igazi és vágyom már régóta arra, hogy valami mást és valami olyat csináljak, amit megálmodtam. Sok évi, tapasztalattal teli munkám után olvasod most soraim, mellyel én már egy régóta dédelgetett álmomat váltottam valóra. Ez idő alatt volt szerencsém rendezvényeket is szervezni és az utóbbi pár évben elég sok esküvő szervezésében is részt venni, ami megihletett és most pedig azon dolgozni, hogy a Ti esküvőtök is tökéletes legyen és álmaitokat válthassam valóra.

Kívánom, hogy az esküvőtök napjának minden egyes perce úgy alakuljon, ahogy azt megálmodtátok és bízom benne, hogy ebben segítségetekre lehetek. Forduljatok hozzám bizalommal! 
© 2019.